Ik ben Sjors Evers en ik noem mijzelf ID-Photographer. De reden dat ik de ruimte van Pim krijg om mijzelf voor te stellen heeft te maken met de samenwerking tussen Pim en mij.

Aan onze samenwerking gaat een korte geschiedenis vooraf. Fotografie heb ik deels in mijn opleiding geleerd maar vooral in de praktijk. Een half jaar na het afronden van mijn opleiding, Communicatie & Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en veel ervaring in concertzalen, ben ik bij Pim terecht gekomen. In eerste instantie om te leren. De camera begreep ik wel en gevoel voor- en visie op beeld had ik ook. Maar hoe werken flitsers? En hoe regisseer je mensen zodat zij zich comfortabel voelen voor jouw lens? Ik had immers vooral ervaring met het in beeld brengen van artiesten op een podium. En om mijzelf breder in te kunnen zetten was dit zeker een noodzakelijke toevoeging.
Van wie kun je dit dan beter leren dan van Pim.

Daar waar ik veel van Pim leerde, merkten wij ook dat mijn kijk op fotografie en mijn invalshoek vanuit de marketing communicatie Pim inspireerde. Stukje bij beetje groeien wij dichter naar elkaar toe en is onze samenwerking van twee zelfstandig ondernemende fotografen tot stand gekomen. “1+1=3” blijkt hier helemaal van toepassing. Naast dat wij elkaar inspireren, hebben we ook creatief en zakelijk een fulltime sparringpartner aan elkaar. Voor onze klanten is dit ook een meerwaarde. Wij kunnen back-up staan voor elkaar (dus meer zekerheid), hebben meer specialisaties, twee verschillende invalshoeken en stijlen en dit alles met dezelfde hoge kwaliteitsgarantie. Een betere vertaling van “1+1=3” gaan we volgens mij niet vinden.

Voor nu laat ik het bij deze introductie. Wil je meer over mijn drijfveer lezen of meer beelden zien, kijk dan eens op mijn website www.sjorsevers.com

 

Sjors Evers

camera

 

Pim van der Maden

Reaal 9G, 8305 BP Emmeloord

 

T 0527 620 200

M 06 14 99 22 54

 

pim@pimvandermaden.nl

Fotografie & Reizen