Geen mens is hetzelfde en toch zijn we allemaal gelijk. Ik maak het elke keer weer mee bij het maken van een portretfoto: “kom ik wel goed op de foto? Ik ben totaal niet fotogeniek; van mij kun je geen goede foto maken; ik sta er altijd beroerd op”

 

Het is mijn passie en uitdaging om deze vooroordelen te weerleggen door een sprekend portret te maken. Al te vaak is de reactie: “Wow, daar sta ik echt goed op!”

Hoe doe ik het? Het maken van een portret ervaar ik elke keer weer als een spannend avontuur: ik creëer een sfeer waarin men zich vertrouwd voelt. In die sfeer is het mogelijk om de innerlijke uitstraling zichtbaar te maken. En daar gaat het om bij een sprekend portret. Vaak is die innerlijke uitstraling slechts in een split second zichtbaar. Mijn uitdaging is dan om dit moment te vangen. En dat lukt elke keer weer. Niet alleen bij een individuele afspraak in mijn studio; ook bij grote series profielfoto’s op locatie weet ik op efficiënte wijze iedere medewerker met de juiste (lees authentieke) uitstraling vast te leggen.

  • Niels Hamming

    Niels Hamming

camera

 

Pim van der Maden

Reaal 9G, 8305 BP Emmeloord

 

T 0527 620 200

M 06 14 99 22 54

 

pim@pimvandermaden.nl

Fotografie & Reizen