Pimlr: Coaching creatief en zakelijk voor fotografen

Maak jij met liefde een prachtige foto van een mens, misschien juist wel omdat hij of zij zo gewoon lijkt en toch zo speciaal is of ligt je hart bij het fotograferen van mooie architectuur, producten, techniek of andere onderwerpen?

En heb je in je studio of thuis een collectie met werk van jezelf dat je graag op de markt wilt brengen, omdat je er van droomt om je inkomen te kunnen verdienen met ‘imaging’, het werken aan mooie, onderscheidende fotografie?

Bij Pimlr kunnen we ons voorstellen hoe het is om te ondernemen met je passie. Wij zijn zelf ondernemers in hart en nieren en houden tot in elke vezel van ons werk als beeldmakers.

We hebben Pimlr bedacht om jou te ondersteunen. Je krijgt van ons het beste wat wij te bieden hebben aan mensen zoals wijzelf: gedreven mensen, die hun inkomen geheel of gedeeltelijk willen verdienen met gepassioneerd werken en ondernemen in de fotografie. Door je te onderscheiden in de fotografie met wie jij bent. En met wat jij specifiek doet.

En we zijn succesvol geworden omdat we begrijpen wat nodig is om je klanten te kennen, een goed product te leveren en dat op constante basis te doen. Maar bovenal hebben omdat we geleerd hebben dat je vooral jezelf moet begrijpen, weten wat je passie is, zodat je die plaat die omzet brengt niet slechts één keer bij toeval maakt, maar steeds weer opnieuw werk kunt produceren dat waardevol voor jezelf is en voor je klantenkring.

Loading...